Kui esmalt lootsid Kalju treenerid mullu Saksamaa viiendas liigas pallinud Kruppi tasemest pildi ette saada 14. jaanuari sõprusmängu põhjal Paide Linnameeskonnaga, siis nüüd oodatakse ära ka veel eeloleval laupäeval toimuv kontrollkohtumine Levadiaga, pärast mida langetatakse 185 cm pikkuse ründaja suhtes lõplik otsus.

Selgusetu on veel, kes tõmbab märtsis algaval meistriliiga hooajal kätte meeskonna põhiväravavahi kindad. Ühe tõenäolise variandina nähakse väravas juba hingusele läinud TVMK endist raudvara Vitali Telešit, kes alates 2009. aastast on pallinud Soome meistriliigas FF Jaro ridades.

Teleš teeb hetkel Kaljuga trenni ning kaitses nende puuri ka sõprusmängus Paidega. "Teleši pere oleks tema siia jäämisest huvitatud. Tema ise samuti," sõnas Terehhov.

Seni põhivärava rolli kandnud Kert Kütt otsib eelkõige klubi välismaalt ning viibib hetkel ka ühe klubi juures testimisel. Kus täpselt, hoitakse esialgu saladuses.

Pole välistatud, et väiksemaid vangerdusi üksikute mängijate puhul uue hooaja eel veel tehakse. Nagu näiteks mõne mitte väga regulaarselt mänguaega saava palluri laenule andmine teistesse meistriliiga klubidesse.

Eile teatas Kalju Pärnu Linnameeskonna ääreründaja Tanel Meltsi soetamisest, kes allkirjastas klubiga lepingu pikkusega 1+1 aastat. "Praegustes trennides ei tohiks ma küll väga kellelegi alla jääda, kui siis vaid füüsisega, kuid ka sellega teen ma väga palju tööd, et võidelda põhikoosseisu koha eest ja aidata Nõmme Kalju kullale,” rääkis Melts klubi kodulehel.