“Valisin karjääri jätkamiseks Kalju, kuna olen siin aastaga kõvasti arenenud. Väga suur roll on selles olnud Sergei Frantsevil. Tema meetodid on küll olnud vaimselt rasked, kuid kui ekstra pingutada, siis areneb mängijana palju. Variante oli ka välismaale testimisele minna, kuid otsustasin vähemalt ühe hooaja veel Kaljus mängida,” sõnas Mööl Kalju kodulehele.

Nõmme Kalju abitreener Sergei Terehhovi sõnul näeb klubi Mööli oma tulevikuplaanides. "On hea meel, et ka tema oli väga huvitatud meiega jätkamisest. Karl tõestas ennast kui stabiilne ja kindel mängumees, kellelt ootame aina paremaid esitusi ning oma potentsiaali realiseerimist.”

24-aastane Mööl liitus Kaljuga 2014 hooaja eel poolkaitsjana. Uues klubis sai tema positsiooniks paremkaitsja ning tänaseks on Möölist saanud Eesti liiga üks silmapaistvamaid omal positsioonil. Kaljus on Karl Mööl kolme hooajaga kaasa teinud 97 mängu ning löönud üheksa väravat. Mullune hooaeg oli tal karjääri edukaim, lüües kaitsja kohta muljetavaldavad kuus väravat ning andes kaheksa väravasöötu.

Tema silmapaistvad esitused teenisid talle taas kutse Eesti koondisesse, esindades rahvusmeeskonda kohtumistes Saint Kitts ja Nevise ja Antigua ja Barbuda vastu.