Tegu on 29-aastase Portugali päritolu palluriga, kes on oma karjääri jooksul esindanud kodumaal selliseid klubisid nagu Sporting Pombal (2001-2003) ja Clube Operário Desportivo (2005-2007). Aastal 2008 siirdus ta Sloveenia kõrgliigasse ND HIT Gorica ridadesse, kus ta Hidetoshi Wakuiga koos pallis.

2009/10 hooaeg esindas ta Portugalis nimekat Boavistat ning viimane klubi, kus ta mängis, oli C.D. Tondela. Noortetasandil kuulus ta kohaliku hiiu Benfica ridadesse.

Viimases Meistriliiga kohtumises Levadia alistanud Kalju jätkab endiselt teravamas tipus ja esikoha konkurentsi säilitamiseks vaja maksimumpunkte mängus Tammekaga.

Mängueelsed kommentaarid:

Kalju treener Fredo Getulio: “Eelmises voorus saime suure võidu Levadia üle ning soovime rahuldavat tulemust ka Tammeka vastu. Tammeka on hea meeskond, kes ihkab kindlasti võitu meie üle, kuid ka meil on hea meeskond, kes on võidujanuline. Vajame võitu igal juhul, et jätkata medalikonkurentsis ning loodan, et fännid tulevad Hiiule ja aitavad omad võidule. Mida rohkem on fänne, seda rohkem väravad lööme!”

Kalju mängija Jüri Jevdokimov: “Kaks korda oleme me neid sel hooajal võitnud ning võidame ka kolmandat korda. Ootame staadionile palju rahvast!”

Kohtumine algab Hiiu staadionil kell 17.00.