Klubi tutvustab uusi mängijaid oma kodulehel:

Giovani Albani on 26 aastane brasiillasest kaitsja. kes omab ka Itaalia kodakondsust. Sündinud 28.03.1983, on 182 cm pikk ning kaalub 74 kg. Kaljuga liitus ta Brasiilia tugevuselt kolmanda liiga, Campeonato Brasileiro Série C, klubist Grêmio Esportivo Brasil, tuntud ka kui Brasil de Pelotas. Oma karjääri algusaastail on tema vastu mänginud ka eelmisel hooajal Kaljus kaptenipaela kandnud Diego Balbinot, kes iseloomustas Giovanit järgmiselt:"Mängisime koos noorte liigas ja kohtusime Imbituba Meistrivõistluste finaalis. Mäletan teda vasakkaitsjana, kes oli õhus väga hea ning tugev võitleja."

Tiago Sala on 25 aastane brasiillasest kaitsja, omab samuti Itaalia passi. Sündinud 03.10.1984 ning Kaljuga liitus Veranopolise klubist, mis mängib Campeonato Gaúchos - Rio Grande do Sul osariigi jalgpalliliigas. Ka tema on Diego Balbinotile varasemast tuttav: "Tiago on sündinud minuga ühes piirkonnas. Ta on väga hea mängija, korraliku tehnikaga, võitleb palju ning suhtub jalgpalli väga tõsiselt."

Juan Adriel Ochoa Reyes on 22 aastane mehhiklasest poolkaitsja. Ta on sündinud 06.04.1987. Kaljuga liitus Mehhiko tugevuselt teise liiga, Liga de Ascenso, klubist Tiburones Rojos de Veracruz, tuntud lühidalt kui Veracruz. Kommenteerib Nõmme Kalju peatreener Getulio Aurelio: "Adriel on palliga väga kiire ning tehniline. Mängijana üsna sarnane Felipe Nunesile."

Bruno Daniel Gomes Goncalves on 24 aastane portugallasest ründaja. Ta on sündinud 06.02.1986 ning liitus Kaljuga samuti Veracruzi klubist. Getulio Aurelio: "Bruno erialaks on peapallid ning rünnakute edukas lõpetamine karistusalas."

Hiroyuki Mitsuyama on jaapanlasest poolkaitsja, kes on mänginud Brasiilia klubide FC Minas ja Mogi Mirim Esporte Clube rivistuses. Viimati nimetatu presidendiks on aastast 2008 ei keegi muu kui legendaarne Rivaldo. Getulio Aurelio arvamus Hiroyukist: "Ta on väga tehniline mängija, tugeva löögiga ja seda nii parema kui ka vasaku jalaga. Äärmiselt distsiplineeritud." Võistkonnakaaslane Ken Kallaste iseloomustab teda järgnevalt: "Mitsuyama on tõeline tööloom, kes annab endast trennides ja mängudes alati 110% ning mängib targalt." Hiroyuki tõusis Aastalõputurniiril löödud kahe jõulise iluväravaga fännide üheks lemmikuks.