Mägi on 18-aastane kaitsja, kes tegi debüüdi 27. juulil 2013, kui ta Infoneti vastu paremkaitsjana algkoosseisu usaldati. Kaldma on samas eas poolkaitsja, kes tänavu tegi esindusmeeskonna eest kaasa kahes karikamängus, kui lõi ka ühe värava. Mõlemal mängijal on selja taga edukas hooaeg esiliigas.

“Mul on väga hea meel sõlmida leping Premium liiga tippklubiga, mis on mind kasvatanud ja olnud minu südames juba pikki aastaid. Tänan Nõmme Kaljut selle võimaluse ja usalduse eest. Soovin siin mängijana areneda ja ennast tõestada ning seeläbi aidata Kaljul oma eesmärke saavutada. Olen väga õnnelik, et saan astuda selle sammu koos teiste Kalju noortega ning ootan juba põnevusega uut hooaega,” sõnas lepingu sõlmimise järel Mägi.

“Mul on hea meel, et olen sõlminud lepingu klubiga, kus olen pikalt mänginud ja kus mul on võimalus teha järgmine samm oma karjääris. Olen tänulik Nõmme Kalju klubile, et mulle anti selline võimalus. Võtan sellest võimalusest maksimumi ja loodan edukat koostööd Kaljuga,” rääkis Kaldma.

Kalju spordidirektor Sergei Terehhov lisas: “Väga hea meel, et saame pakkuda oma noortele võimalust end esindusmeeskonnas proovile panna ning Martin ja Sören on kindlasti seda võimalust väärt. Usun, et kui nad jätkavad samamoodi arengut, ootab neid Kaljus ees suur tulevik.”

Mõlemad mängijad on Eesti U-19 koondislased, kes on Kaljus mänginud seitse aastat. Aastal 2012 tuldi U-17 Eliitliiga võitjaks ning 2013 hooaeg lõpetati Esiliiga B meistrina.

Eelmisel nädalal sõlmis Kalju lepingud veel kahe kasvandikuga: Henrik Pürg ja Märten Kuusk.