Esimene poolaeg lõppes 3:0 Kalju kasuks. Skoori tegid Bruno Gomes, Ingemar Teever ja Hiroyuki Mitsuyama. Teisel poolajal kasvatas kõigepealt nõmmekate edu Jüri Jevdokimov. Vastastel õnnestus kaotusseisu vähendada kui pall rikošetist Kalju väravas maandus. Mängu protokolli märgiti see omaväravana ning peale seda sattus hoogu Kalju noor kaardivägi - esmalt kostitas Atlantist kahe väravaga Anti Kõlu ning seejärel omakorda kahe tabamusega Ken Kallaste.

Nõmme Kajlu abitreener Karel Voolaid kirjeldas mängu järgmiselt:
"Mäng algas kiire tempoga, suutsime kohe haarata initsiatiivi. Vastastel oli häid individuaalseid mängijaid, kes panustasid rohkem rünnakule, kuid samas puudus distsiplineeritud kaitsetegevus, mille tagajärjel muutus mäng lahtiseks ja Kaljul tekkis mitmeid häid momente värava löömiseks. Mäng möödus enamjaolt Atlantise väljakupoolel, kuid korra pidi hea tõrjega sekkuma ka Kalju puurilukk Kert Kütt, kes vastaste kauglöögi korneriks tõrjus. Viis minutit enne esimese poolaja lõppu eemaldati Atlantise paremkaitsja, kes teenis teise kollase kaardi ja Fair Play reeglite järgi ei lase kohtunikud ka sõprusmängus eemaldatud mängijat asendada. Selleks hetkeks oli mänguseis 0:3 Kalju kasuks ja Atlantis oli sunnitud mängu jätkama kümne mängijaga."

"Teisel poolajal oli kohtumine sisuliselt otsustatud, mäng jätkus Atlantise väljakupoolel. Oli näha Atlantise mängijate väsimust, kellest 7-8 olid aafriklased ja üks brasiillane. Kahes viimases mängus on  Kalju mängijad hästi toime tulnud neile antud ülesannetega (kiire mäng palliga ja agressiivne kaitsetegevus), selles suhtes tuleb poistega rahul olla," lisas Voolaid.

Vantaa Tali hallis viibinud Indro Olumets kirjeldas mängupilti nii: "Kalju näitas väga head ning ilusat jalgpalli. Üleoleku suurus jättis mulje justkui vastased oleksid mänginud tublisti alla oma taseme."

Koosseis:
Kert Kütt, Adriel Ochoa, Tiago Sala, Christian Kõrtsmik, Ingemar Teever, Mikk Haavistu, Jüri Jevdokimov, Risto Kägo, Hiroyuki Mitsuyama, Bruno Gomes, Ken Kallaste.

Vahetusest:
45. Jakobson (Teever), Tśegodajev (Kõrtsmik), Kõlu (Ochoa), Savitski (Kütt). 60. Terehhov (Gomes), Kisel (Kägo).

Väravad:
06. Gomes, 14. Teever, 22. Mitsuyama, 65. Jevdokimov, 66. Kõlu, 68. Kõlu, (70. Atlantis, OV), 72. Kallaste, 87. Kallaste. Kokkuvõttes 8:1 võit Nõmme Kaljule.