Kui 26-aastane Quintieri lendab tagasi kodumaale ja 33-aastane Wakui proovib oma karjääri jätkata mõnes teises klubis, siis 34-aastane Jorge jätkab tööd suure tõenäosusega Nõmme Kalju jalgpalliklubi kontori poolel, teatab Kalju kodulehekülg.

“Mul on olnud suur au töötada koos Jorge, Damiano ja Toshiga, nad on teinud meie klubi jaoks väga palju ning hindan nende suhtumist, professionaalsust ja panust väga kõrgelt. Nad teavad, et nii mina kui kogu klubi on neile väga tänulikud ja me soovime neile edaspidi edu ja kordaminekuid nii jalgpallis kui eraelus. Kasvav KTM reegel ning kahanev leegionäride limiit Eesti jalgpallis on selle raske otsuse juures saanud määravaks,” kommenteeris klubi seisukohta Nõmme Kalju president Kuno Tehva.

Keskkaitsja Jorge Rodrigues liitus klubiga 2011. aasta suvel ning tema üldsaldoks jäi 115 liigamängu ja 4 väravat. Quintieri liitus Kaljuga 2012. aasta alguses ning tegi Kalju eest kaasa kõik hooajad peale 2015, mille jooksul lõi 92 liigamänguga 17 väravat. Wakui liitus Kaljuga 2011. aasta alguses ning tegi klubi eest kaasa 175 liigamängu ning lõi 67 väravat.