Odilávio keda kutsutakse lühidalt Odi Jr’ks sõlmis Kaljuga kolmeaastase lepingu ning mängib algaval hooajal Eesti Premium liigas, kandes särki numbriga 90.

“Uus väljakutse, hea meeskond ja nagu räägitakse, Eesti ühed parimad fännid! Tunnen Kaljuga liitumise üle rõõmu ja ootan põnevusega algavat hooaega,” kommenteeris nõmmekate uus ründaja Odi Jr klubi pressiteate vahendusel.

“Ründaja kvaliteeti mõõdetakse löödud väravatega ja mulle tundub, et Odi’l saab neid hooaja lõpuks olema mitte vähem kui Liliul. Saab näha kuidas ja kui kiiresti ta Eesti liigaga kohaneb, aga vähemalt Brasiilia Serie B kvaliteet on temas olemas,” lisas Kalju peatreener Marko Kristal.

“Kuna Kalju kasvandikust noor ründaja Alex Matthias Tamm viibib Šveitsi klubis Grasshopper, siis vajasime ründesse jõudu juurde. KTM reeglist lähtuvalt oleks pidanud muidugi Alexit Eestis hoidma, aga eelistasime mängija karjääri klubi huvidele ning pöörasime pilgud välismaale. Odi Eestisse toomine ei olnud kerge ülessanne, ta mängis Brasiilias kõrgel tasemel kuid koostöös Náutico jalgpalliklubiga oleme välja töötanud plaani mis võiks realiseerudes kõikidele osapooltele kasumlik olla,” selgitas Kalju president Kuno Tehva tagamaid.

Sambamaa tuntud klubisid esindanud Odi Jr on mänginud Brasiilias Serie B tasandil, esindades nii Náutico, Goiás EC kui ka Figueirense värve.
Odi Jr jookseb Kalju eest väljakule juba sellel pühapäeval, kui Kalju võõrustab kell 14.00 Sõle hallis Läti klubi Metta.