Hooaja viimane mäng leiab aset Kadrioru staadionil, kus algusega kell 14.00 mängib Kalju esindusmeeskond Tartu Tammekaga, sissepääs kohtumisele on kõikidele tasuta! Peale kohtumist toimub autasustamine, kus tiitli annab Nõmme Kaljule üle Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak isiklikult.

Eriliseks teeb kohtumise ka see, et tegu on 114 korda Eesti koondist esindanud raudvara, Kristen Viikmäe lahkumismänguga. Vanameister on aidanud Kaljul kahe aastaga saavutada hõbe- ning seejärel juba ka kuldmedal. Kohtumise vaheajal selgitatakse pealvaatajate hulgast välja üks õnnelik, kes saab endale Kristen Viikmäe ametliku mängusärgi!

Staadionil on erilise sündmuse puhul müügis ka spetsiaalsed tiitlivõidu puhul tehtud pildid Nõmme Kalju mängijatest eraldi kui ka meeskonnapildid. Lisaks tuleb müügile ka klubi ühispilt, kus on esindatud nii esindusmeeskonna mängijatest kuni noormängijate ja juhatuseni välja.

Staadioni alal on avatud ka baar ning seoses ootamatult tulnud talveilmadega pakutakse kohapeal baaris kuuma teed, kohvi, suppi ning ka pirukaid. Õla panevad suurelt alla ka Järve keskus ja Maxima, kes teevad kohalolijatel suu vastavalt soolaseks ja magusaks.

Muusika eest hoolitsevad kodumaised ansamblid Raisk ja Bombillaz, kes mõlemad on Nõmme Kaljule pühendanud muusikapala. Raisk tegi seda aastaid tagasi ning Bombillaz alles hiljuti.

Peale autasustamist toimub suur võiduparaad, mille eesotsas sõidab kahekordne avatud City Toursi buss, mis on selleks pidulikuks sündmuseks dekoreeritud Metroprinti abiga Nõmme Kalju roosade loosungitega! Buss võtab peale kogu Nõmme Kalju meeskonna, personali ja fännid ning liigub Kadrioru staadionilt Reval Café'sse, kus toimub esindusmeeskonna pidulik õhtusöök! Pärast seda toimub Club Prive's unustamatu tähistamispidu!