Eestis lapsevanemate jalgpalliturniiridega algust teinud Nõmme Kalju korraldab taolise turniiri taas, kui kell 17.00 tehakse algust kahetunnise jalgpallimatšide jadaga, kus põnevaid jalkamänge saab näha koguni kahel väljakul korraga ning seekord on pealtvaatajateks ja toetajateks lapsed.

Lastel on võimalik kohapeal nautida Batuudipühapäevadest tuttavaid lõbusaid batuute, teha lõbus näomaaling ning parim selgitatakse penaltite löömises ning joonistusvõistlusel, kus parimaid premeeritakse vinge auhinnaga. Kohapeal on lastega tegelemas Kalju maskott Roosa Panter.

Kohapeal on avatud Varblase baar ning kohal on ka Kalju fännitoodete müügitelk. Emmede rõõmuks on kohal Deluxe Beauty, mis pakub Victoria’s Secret ilutooteid.

Algusega kell 19.30 kohtuvad uuesti Nõmme Kalju ja FC Flora ning seekord on oodata järjekordset trillerit. Kui eelmises omavahelises mängus suutis Flora karikafinaalis Kalju alistada, siis seekord on kaalul ülitähtsad kolm punkti. Mängu teeb põnevaks fakt, et Flora on kaotanud väärtuslike punkte Levadiale ning Kalju pidi tunnistama hiljuti Narva paremust.