„Kalju on tulnud rannajalgpallis neli korda Eesti meistriks ning on liivapeal mängitava jalgpalli üks suuremaid edendajaid Eestis. Seega rahvusvahelistele nõuetele vastava rannajalgpalliväljaku rajamise idee sündis vajadusest võimaldada oma rannajalgpalluritele paremad treeningtingimused,“ rääkis Nõmme Jalgpalliklubi Kalju president Kuno Tehva.

„Väljaku rajamiseks kulus 1500 tonni liiva, mis toodi Nõmme Silikaadi karjäärist. Nüüd on Silikaadi liiv suundunud ka spordimaailma,“ ütles Silikaat Grupi turundus- ja kommunikatsioonijuht Manuela Pihlap. „See liiv paitab kukkumisel põlvi, sest on pestud ja sõelutud,“ kirjeldas Pihlap.

Meeleolukas Kalju Rannakeskuse avaüritus toimub koostöös Rannajalgpalli liiduga 26. mail, algusega 10.00. Päeva raames toimub rannajalgpallihooaja suur avaturniir, kus osalevad Eesti parimad rannajalgpallurid.

Põneva turniiri vaheaega kroonib FIFA MM-valikturniiriks valmistuv Eesti rannajalgpallikoondis, kes kohtub tugeva Norra rannakoondisega!

Kalju Rannaspordikeskus on mõeldud kõikidele tallinlastele, kes soovivad ennast proovile panna rannaspordi aladel. Väljakut on võimalik mõistliku hinnaga rentida nii treeninggruppidel kui ka üksikutel harrastajatel. Arigato spordiklubi annab kõigile külalistele suurepärased võimalused kasutamaks ka jõusaali ning Yasuragi spa ja saunakeskust.