Mis spordialadega ta veel tegelenud on? Palju on mehe isiklik rekord kümnevõistluses? Kas ta on pigem hea või kehv kaotaja? Mis on ninaluumurru juures kõige jubedam? Kas ta jäi Norrasse liiga kauaks? Põnevaid teadmisi ning vahvaid ütlemisi jagub.

Pika usutluse andis ajakirjale vutikohtunik ning muusik Tomi Rahula. Staadionilaulupidude korraldaja ning Eesti Jalgpalli Liidu hümni autor jutustab muuhulgas nii õigusemõistmisest kui ka koondisemängudele hümnilauljate valimisest. Ta pakub ka omapoolse seletuse, miks tema on kohtunik, aga tema hea sõber Stig Rästa pole. Jalka otsis üles põhiliselt 1990ndatel koondises pallinud Janek Meedi ning päris 37 korda koondist esindanud jalgpallurilt nii mineviku, oleviku kui tuleviku kohta. Leheruumi jätkub Sergei Lepmetsale, Rumeeniaski pallinud puurivahile, kellest pole mööda läinud erinevad skandaalid ning karjääriga seotud kannapöörded.

Lugemist on küllaga. Näiteks küsime jalgpalliga seotud inimestelt, kuidas neile nn superklubi idee tundub? Treenerirubriigi staariks on FC Flora abitreener Jürgen Henn. Muuhulgas saab teada, miks tal autojuhilube pole. Lähedamalt tutvume vendade Siim ja Mikk Valtnaga, kes mõlemad on kandnud Tartu Tammeka kaptenipaela! Mängijaks luubi all on seekord Pille Raadik ning oma sümboolse koosseisu meisterdas XII Riigikogu esimees Eiki Nestor. Kohaliku spordi austajad saavad nautida lugu Järvamaa jalgpallist, aga kellele meeldivad kaugemad maad, see saab lõõgastuda Aafrika vutist lugedes. Postritelt leiab Igor Subbotini ning Harry Kane’i.