"Tegemist oli omamoodi kogemusega. Puud lendasid ja oli tõsine üleujutus. Mul ei ole siiani elektrit ja tuba on väga külm," sõnas Lindpere Delfile. "Minu maja ees on iga nurga peal puud maha langenud ja elektriliinid on maas."

"Kuna mul elektrit ei ole eile õhtust alates, pole ma eriti uudistega kursis. Televiisorit pole näinud," lisas kolmas aasta New Yorgis elav ja kohalikku Red Bullsi jalgpalliklubi esindav Lindpere.

"Käisin eile enne suuremat tormi ka väljas. Päris alla jõe äärde inimesi ei lastudki. Seal päris all tundus olukord täitsa hull. Tuul oli paadid ära viinud ja kõik uputas," meenutas Eesti koondislane.

"Usun, et täna tuleb elekter tagasi. Eks nad teevad oma tööd nii kiiresti, kui suudavad. Õnneks on autol paak kütust täis ja saan vähemalt garaažis mobiiltelefoni akusid laadida."

Laupäeval seisab Lindpere koduklubil ees USA jalgpalli meistriliiga play-offi avamäng DC Unitediga. Eestlane usub, et paar ärajäänud treeningut meeskonna mänguvormi ei mõjuta. "Tahaks ikka USA meistritiitli New Yorki tuua. Anname endast parima. Aga eks selleks on ka õnne vaja. Play-offis võib kõike juhtuda," tunnistab Lindpere.

Eesti jalgpallikoondisel on novembris kaks sõprusmängu - 8. novembril Omaaniga ja kuus päeva hiljem Araabia Ühendemiraatidega. Kuna Red Bullsil on 7. novembril play-offi mäng, jääb Lindperel Omaaniga mängul kindlasti osalemata.

"Araabia Ühendemiraatide vastu tahaks aga mängida. Olen sellest ka koondisele teada andnud. Palju oleneb muidugi ka meie play-offi saatusest. Igatahes peab klubi mind 24 tundi enne mängu vabaks laskma. Aga samas lend mängupaika (Araabia poolsaarele) kestab 16 tundi, lisaks on kaheksa tundi ajavahet. Eks selgub, mis saab," kommenteeris Lindpere.