Mäletatavasti jäid suvepealinlased nädala algul Premium liiga hetkeliidri vastu 0:3 kaotusseisu, tõid siis tabloole 3:3 viiginumbrid, kuid pidid Tarmo Neemelo iluvärava tõttu ikkagi nulli punkti peale jääma.

Seda näljasemalt tullakse kindlasti mängima FC Infoneti vastu, kelle viimane liigamäng Paide Linnameeskonna vastu üleliia veenev ei olnud. Kahtlemata ei tee Aleksandr Puštovi elu lihtsamaks ka asjaolu, et koguni neli tema mängijat - Aleksandr Dmitrijev, Kassim Aidara, Vladislavs Kozlovs ning Vladimir Avilov - kannavad Pärnu vastu mängukeeldu ning seega meeskonda aidata ei saa.

Sellest kõigest Infonet aga vabandusi otsida ei saa ning olukorras, kus kõik alla kolme punkti annaks olulise hoobi nende lootustele lähikonkurente veel hooaja jooksul püüda, teavad nad, et Pärnu vastu rahuldab neid ainult ja ainult võit. Marko Lelovi hoolealustele oleks omakorda iga lisapunkt oluliseks abiks võitluses Premium liigasse püsimajäämise nimel.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: "Vastane on viimastes mängudes esinenud väga tulemuslikult ning seetõttu peame olema kaitses väga distsiplineeritud. Vaatamata sellele, et neli mängijat jätavad antud mängu kaartide tõttu vahele, on eesmärk üks - võit ja tulemuslik mäng ründes. Ootame staadionile oma fänne, et üheskoos saavutada oma eesmärk."

Infoneti ääremängija Trevor Elhi: "Vaadates Pärnu viimast tulemust Kalju vastu, võib olla kindel, et mäng ei tule kerge. Peame kiirelt eelmisest mängust taastuma ning kodus võidu võtma. Ootame oma toetajaid staadionile kodumeeskonda toetama ning ilusat ilma nautima."

Pärnu loots Marko Lelov: "Kui tugineda statistikale, siis FC Infonet on väga distsiplineeritud võistkond ning lasknud endale väga vähe väravaid lüüa. Kindlasti hea näide, kuidas ründe ja kaitse distsipliin tasakaalus hoida. Et seda mängu võita, peame nende kaitse lahti muukima ja ise kaitses distsiplineeritult mängima."

Pärnu poolkaitsja Kaarel Kaarlimäe: "Meeskonnal on sisu ja tahet, et need punktid Pärnu tuua."