"Hiljuti Nõmme Kalju ridades Eesti meistriks tulnud Oliver Konsa on vahistatud seoses narkokuriteoga. Asi on üsna uskumatu ja kui ka Sina usud, et Oliver pole midagi sellist teinud, siis liitu selle leheküljega ja avalda Oliverile toetust!" teatavad kommuuni loojad.

Ühtlasi ründab lehekülg Nõmme Kalju fänniklubi, kes toetas klubi otsust Konsaga leping lõpetada

"Selline on Nõmme Kalju fännide ametlik seisukoht oma selle hooaja ühele parimale mehele. Ametlikult süütu mees on siis risti löödud. Ilma Oliverita poleks nende lemmikklubi arvatavalt esimest tiitlit võitnudki!" teatab kommuun.

Kalju fännid teatasid täna: "Nõmme Jalgpalliklubi Kalju fännigrupp Roosad Pantrid mõistab hukka teguviisi, milles klubi esindusmeeskonna mängijat Oliver Konsat süüdistatakse. Narkootikumidel ei ole spordis kohta ja samuti ei ole spordis kohta palluritel, kes nendega seotud on! Selline mõtlematu käitumine ei riku mitte ainult sportlase elu, vaid määrib klubi aastatega ehitatud mainet. Ühtlasi näitab see nii Meistriliigat kui ka tervet Eesti jalgpalli halvas valguses. Meistriliiga meistriklubi jalgpallur on muuhulgas suureks eeskujuks sadadele klubis pallivatele lastele ja ühiskonnas laiemalt. See paneb esindusmeeskonna mängijale kohustuse käituda eetiliselt ja seadusekuulekalt. Pantrid kiidavad heaks klubi otsuse lõpetada koostöö Oliver Konsaga, kuni asjas on saabunud lõplik selgus."