Vooru resultatiivseim kohtumine toimus Tartus, kus FC Flora alistas JK Tammeka naiskonna 11:0. Vaheajapausile minnes oli seisuks 6:0, teise kolmveerandtunni jooksul lisas Flora veel viis väravat. Enim tabamusi sai kirja Katrin Loo, kelle arvele jäi neli väravat. Kübaratrikiga sai hakkama Maarja Saulep, ühe värava lisasid veel Kelly Rosen, Kethy Õunpuu, Mari Liis Lillemäe ja Lisette Tammik.

Pärnu JK näitas koduväljakul head minekut, kui Tallinna Kalev alistati Rannastaadionil 8:0. Nelja väravaga säras Pärnu poolelt Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (pildil), skoori tegid ka Laada Tereštšenkova ja Ulrika Tülp. Kaks tabamust läksid kirja Kalevi omaväravatena. Pärnu poolelt tegid debüüdi Ukraina leegionärid Olena Lymar ja Alina Sverhun.

FC Levadia ridades näitab jätkuvalt head hoogu Vlada Kubassova, kelle väravate toel alistati FC Ajax 5:1. Kubassova sai kirja kübaratriki ja asub 21 tabamusega väravaküttide edetabeli esiotsas. Levadia poolelt oli täpne veel Lika Panova ning üks tabamustest läks kirja omaväravana. Ajaxi auvärava autoriks oli Gerli Israel.

Tartu SK 10 Premium suutis võõrsil võtta kindla võidu Põlva Lootose üle. Skoor avati juba teisel minutil, kui täpne oli Renita Roopalu. Esimese poolaja lõpuks läks SK 10 Samanta Uueda väravast juhtima juba 2:0. Teise kolmveerandtunni jooksul sai ühe tabamuse kirja veel Uueda ning korra olid täpsed Grete Ojala ja Kärolin Raudsepp.

Tabelit on 39 punktiga juhtimas FC Flora, neile järgnevad Pärnu JK ja FC Levadia, kellel on vastavalt 33 ja 27 punkti. Esikolmiku järel paikneb Tallinna Kalev 15 punktiga. Viiendat kohta hoiab SK 10 (12 punkti) ning edasi tulevad Tartu Tammeka (9), FC Ajax (8) ja Põlva Lootos (7).

Järgmisel laupäeval, 4. augustil toimub põhihooaja viimane voor, pärast mida liigatabel poolitatakse. Seejärel asuvad tabeli esimesed neli naiskonda heitlema medalite pärast ning alumised neli selgitavad välja liigasse püsimajääjad.