Pille Raadik ja Aland United läksid Soome kõrgliigas vastamisi tiitlikaitsja Vantaa PK-35-ga. Aland alustas kohtumist hästi, kui juba 2. minutil viis Florin Wagner nad juhtima. Eduseisu suudeti hoida aga paraku vaid 18 minutit ning mäng lõppeski 1:1 viigiga. Raadik tegi kaasa terve kohtumise. Aland on 12 vooruga kogunud 14 punkti ja asub sellega seitsmendal kohal.

Samuti kõrgliigas mängivad Kuopio Pallokissat ja Signy Aarna kohtusid võõrsil JyPK naiskonnaga. 400 pealtvaataja ees peetud kohtumise ainuke värav sündis esimese poolaja lisaminutitel, kui JyPK poolelt oli resultatiivne Henna-Riikka Honkanen. Aarna mängis 90 minutit. Pallokissatil on nüüdseks koos 16 punkti ja see annab tabelis kuuenda koha.

Daniela Mona Lambin ja TPV võõrustasid esiliigas tabeli viimast, TuWe naiskonda ning teenisid 1:1 viigi. TPV asus mängu juhtima kuuendal minutil, kuid TuWe vastas sellele omakorda 38. minutil löödud väravaga. Lambin alustas mängu algkoosseisus ning vahetati pingile kohtumise 87. minutil. TP hoiab tabelis 12 naiskonna seas üheksandat kohta.