Napoli läks Itaalia Serie C kolmandas voorus vastamisi Potenza Calcio naiskonnaga ja teenis koguni 22:0 võidu. Tammik sai kirja 90 minutit ja oli kuue tabamusega oma naiskonna resultatiivseim. Lisaks jäi tema arvele ka üks väravasööt. Vlada Kubassova sekkus mängu 67. minutil ja sai jala valgeks vahetult enne kohtumise lõppu, vormistades lõppseisu. Kristina Bannikova alustas kohtumist algkoosseisus ja vahetati pingile 58. minutil. Eneli Kutter vigastuse tõttu koosseisu ei kuulunud. Napoli asub kolme vooru järel täiseduga tabeli esiotsas.

Inna Zlidnis ja Ferencvaros alistasid Ungari kõrgliigas 4:1 DVTK naiskonna. Avapoolaeg lõppes seisuga 1:1, kui DVTK läks koduväljakul juba kuuendal minutil kohtumist juhtima. Ferencvarosel õnnestus viigistada poolaja lõpu poole. Teisel kolmveerandtunnil näitas kindlamat minekut juba Ferencvaros, lüües viimase paarikümne minutiga kolm väravat. Zlidnis tegi kaasa terve kohtumise. Ferencvaros jätkab tabelis kindla liidrina, kui edu lähima jälitaja ees on 11 punkti.

Somatio Barcelona on jätkuvalt Küprose kõrgliigas esikohal, kui viimati võeti 4:1 võit Lefkothea naiskonna üle. Tiina Trutsi sai võitjate poolel kirja täismängu.