Poolfinaalis tulemusega 4:1 FC Florast jagu saanud Pärnu näol on tegemist Eesti läbi aegade edukaima naiste võistkonnaga - mullu võideti nii Meistriliiga, karikavõistlused, superkarikas kui ka saalijalgpalli karikavõistlused. Kuuest seni peetud naiste karikavõistlustest on Pärnu võitnud kolm.

FC Levadia alistas poolfinaalis Põlva FC Lootose 4:2 ning soovib finaalis Pärnule tõsist vastupanu osutada. 2008. aastal karikavõitjaks tulnud ja viimati 2009. aastal meistriks kroonitud Levadia asub Meistriliigas hetkel 3. kohal.

"Karikafinaal on mõlema naiskonna jaoks väga oluline ja võit motiveerib mängijaid. Sündmusele lisab väärtust tõsiasi, et see peetakse Eesti rahvusstaadionil parimates tingimustes. Soovin mõlemale naiskonnale edu," lausus Eesti naiste koondise peatreener Keith Boanas, kes ise peab 3. oktoobril tervislikel põhjustel viibima Inglismaal ja ei saa kahjuks finaalile kaasa elada.

Pilet 3. oktoobril kell 18:45 A. Le Coq Arenal peetavale naiste karikafinaalile maksab 2 eurot, pääsmed on eelmüügis Piletilevis. LHV Jalgpallikaardiga sissepääs tasuta.