Pärnu Rannastaadionil peeti maha tõeline põnevuskohtumine, kui Vapruse ja Kalevi naiskonna vahelises heitluses läks võitja välja selgitamiseks vaja penaltiseeriat. Vaprus asus mängu juhtima 20. minutil tänu Marie Saare väravale, kuid Evelyn Šilina tabamused 32. ja 52. minutil kallutasid seisu hoopis Kalevi kasuks. Mängu lõppu jätkus pinget, sest normaalaja viimasel minutil viigistas Vaprus seisu Kalevi omavärava abil. Sellele järgnenud lisaajal kumbki naiskond väravani ei jõudnud ning mängu saatus otsustati penaltite abil. Seal näitas kindlamat jalga Kalev ja võttis 4:2 võidu.

Päeva suurima võidu sai kirja Sporting, alistades Nõmme Kalju naiskonna tulemusega 12:0. Avapoolaja lõpuks oli Saku eduseis kolmeväravaline, kuid teisel poolajal oldi eriti heas hoos ning viimase poole tunniga löödi lausa seitse väravat. Kübaratriki sai kirja Ulrika Tülp, kaks väravat lõid omalt poolt Merily Toom, Kairi Himanen ja Katriin Saulus, kes teiseks poolajaks vahetati väravast väljakumängijaks. Korra said jala valgeks Grete Daut ja Linette Listmann ning üks tabamustest läks kirja Kalju omaväravana.

Viimases veerandfinaalis läksid vastamisi Esiliiga naiskonnad Tallinna JK Legion ja Tallinna FC Flora II. Väravateta lõppenud avapoolaja järel sündis esimene tabamus 54. minutil ja selle autoriks oli Gretel Tiivel. Mängu eelviimasel minutil kindlustas Florale 2:0 võidu Kädri-Li Ootsing.

Poolfinaalides ootab ees juba ka karikakaitsja Tallinna FC Flora, kes pääses sinna otse loosi tahtel, kuna 1/4-finaali koha teeninud Pärnu JK naiskond sellest aastast enam meistri- ja karikavõistlustel ei osale.

Poolfinaalide loosimine toimub homme, 5. juunil kell 11.00 Eesti Jalgpalli Liidu ruumides. Poolfinaalid mängitakse 16. või 17. juunil, karikafinaal toimub 4. juulil.