Oktoobri alguses kohtusid Kuressaare Kesklinna staadionil FC Kuressaare ning Tallinna FC Flora II naiskonnad. Flora duubel teenis suure 12:0 võidu ning edenes sellega järgmisesse ringi.

Teises kaheksandikfinaalis pidid omavahel mängima Tallinna FC Ajax ning JK Sillamäe Kalev, kuid Kalevi naiskond andis loobumiskaotuse ning edasipääsu teenis Ajax.

Meistriliiga naiskond JK Tallinna Kalev võõrustas järgmiseks hooajaks Esiliigasse tõusnud FC Elvat ning teenis koduväljakul veenva võidu. Poolajapausile minnes oli Kalevi edu 2:0, kui 6. ja 14. minutil oli täpne Eret Elen Viidakas. Teisel poolajal said jala valgeks veel kolm mängijat, kui 59. minutil lõi värava Pirjo Orn, 67. minutil sahistas võrku Kadri-Ann Valgeväli ning kaks minutit enne normaalaja lõppu vormistas lõppseisu Merlyn Mletsin.

30. oktoobril toimus viimane kaheksandikfinaal, kui Hiiu kunstmurustaadionil kohtusid Nõmme Kalju ja Põlva Lootos. Esiliigas teise koha saavutanud Põlva haaras esimesel poolajal juhtohjad, kui 26. minutil saatis palli peaga väravasse Ave-Lii Laas. Teist väravat tuli oodata teise poolaja avaminutiteni, kui jala sai valgeks Sandra London. Lootose kolmanda värava autoriks oli Astrid Erik. 68. minutil lõi Kalju ka oma auvärava, kuid lõppsõna jäi ikkagi Lootosele, kui oma teise ning võistkonna neljanda värava lõi Ave-Lii Laas. Seega lülitas Põlva karikasarjast Meistriliiga naiskonna ning teenis pääsme veerandfinaali.

Lisaks neljale edasipääsejale teenisid õiguse mängida veerandfinaalides ka 2015. a naiste Meistriliiga neli tugevamat naiskonda - Pärnu JK, Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia ja Tartu JK Tammeka.

Karikavõistluste finaal toimub 2017. aasta mais suurel klubijalgpalli päeval.