Eesti alustas hästi ja esimestel minutitel sai Signy Aarna mitu korda Belgia poole peal jooksu, aga löögile ei saadud. Külalised kasutasid oma võimalused esimesel poolajal õnnega pooleks ära, sest avavärav kirjutati Inna Zlidnise nimele ja teine käis napilt üle väravajoone, vahendab Soccernet.

Teisel poolajal jätkus mäng Belgia domineerimisel ja seekord tulid väravad juba mänguklassi pealt. Löödi kolm iluväravat, aga üks suurepärane võimalus tekkis ka eestlannadel. Eneli Vals pikendas tsenderdusest tulnud palli ning florakas Katrin Loo sai selle hästi omaks, kuid Justien Odeurs suutis oma mängu ainsa tõrje eeskujulikult sooritada.

Eesti naiskonnal on nüüd kuuest mängust jätkuvalt null punkti. Esmaspäeval kohtutakse samuti Tartus Bosnia ja Hertsegoviinaga, kes on viie naiskonnaga alagrupis neljandal kohal.

Eesti - Belgia 0:5 (0:2)
10. ov. Inna Zlidnis, 38. Aline Zeler, 60. Elke Van Gorp, 65., 70. Janice Cayman

Hoiatused: 22. Eneli Vals, 36. Anete Paulus

Eesti: Getter Laar, Pille Raadik, Anete Paulus, Katrin Loo, Signy Aarna, Kairi Himanen (76. Kaire Palmaru), Inna Zlidnis, Eneli Vals, Kethy Õunpuu, Liis Lepik (66. Ketlin Saar), Vlada Kubassova (80. Merily Toom).
Varus: Imbi Hoop, Aljona Sasova, Kaire Palmaru, Merily Toom, Lisette Tammik, Kelly Rosen, Ketlin Saar.