Neljandat korda toimuvatel naiste karikavõistlustel on Flora iga kord finaali jõudnud, kaks korda on ka karikas võidetud. Mullu tuli karikavõitjaks FC Levadia.

Meistriliigas asub Pärnu hetkel esikohal, Flora on kolmas.

"Pärnut polegi sellel aastal veel võitnud, kõik kolm mängu on neile läinud, tuleb kõva lahing," ütles Flora peatreener Allan Soomets. "Olukord mängijatega on keeruline, mitmed võtmemängijad võivad vigastuste tõttu välja jääda. Usun, et tahe teeb nad siiski kõik finaali päevaks mängukõlbulikuks. Midagi tagasi ei hoia - meie jaoks on see nüüd kogu hooaja finaal, tahame karika jälle koju tuua!"

Flora esiründaja Katrin Loo: "Sel aastal plaanitust kõrvale kaldunud liigatulemus ning eelmise aasta valus kaotus ei jäta meile muud võimalust kui karikas endi peade kohale tõsta. Pärnu on küll sel aastal väga hästi mänginud, ent pall on ümmargune ja võidab see, kes suudab end paremini häälestada."

Pärnu peatreener Jüri Saar: "FC Flora on mänginud kõigis seni peetud kolmes naiste karika finaalis ja võitnud neist kaks, siiski teame, et ka meil on tahtmine ja võimalus karikas Pärnusse viia."

Pärnu kapten Elis Meetua: "Pole seda tiitlit veel võitnud. Oleme mänguks valmis. Kahju, et ühel naiskonnal on koduväljaku eelis, kuid me ei lase end sellest häirida ja teeme kõik endast oleneva, et karikas koju viia."

Finaali peakohtunik on Toomas Nõmmiste, abikohtunikud Raul Kaivoja ja Marger Pormann ning neljas kohtunik Aron Härsing.