Mäng Tartu Tamme staadionil algab kell 18. Korduskohtumine toimub Norras 10. juulil kell 20.

"Meil ei ole mingit kartust. Iga Euroopa mäng - olenemata vastasest - annab sulle hindamatu kogemuse. See on meie jaoks kõige tähtsam asi. Me oleme arenenud tormilise kiirusega, kuid pole veel oma piiri saavutanud. Tahame olla kahe aasta pärast kõrgliigas ning tagasi Euroopas kolme või nelja aasta pärast," rääkis uefa.com-ile Santose president Meelis Eelmäe.

Eelmäe tutvustas ka klubi filosoofiat: "Kui me klubi asutasime, ei tahtnud me, et meie lapsed mängiksid traditsioonilist Eesti jalgpalli. Me valisime Brasiilia tee. Tahame mängida triblingute ja lühikeste söötude rohket jalgpalli. Jalgpall on meile nagu pühak ning seda Santos portugali keeles tähendabki."

Santose kogenuim mängija on 28-aastane poolkaitsja Timo Teniste, kes Eesti meistriliigas pidanud Tartu Tammeka särgis 68 kohtumist. Tiimi raudvara, kes tänaseks profijalgpalli lõpetanud, tutvustas Santose värvikat seltskonda:

"Meil on muusikuid, arst, logistikaspetsialist, kuid kõige ebatavalisem on vast vanglavalvur. Tiimis on ka üliõpilasi, ehitustööline, kinnisvaramaakler ja noortetreenereid."

"Enamus meist on palju aastaid koos mänginud. Teineteisemõistmine on suureärane, kuid see ei ole meie ainus tugevus. Näiteks oleme tehniliselt palju paremad kui teised meie liiga meeskonnad," lisas ta. Tõestuseks sellele on läinud reedel HÜJK Emmaste vastu saadud 7:2 võit.

"Mängijate suhtumine on väga professionaalne," lisas Eelmäe. "Ainult mõned üksikud peavad oma põhitööd jalgpallist tähtsamaks. Enamus mängijaid valinud endale ameti, mis ei takistaks neil jalgpalli mängimast."