City peatreener Pep Guardiola usaldas täna Sterlingule ka kaptenipaela, sest Fernandinho oli pingil ja Kevin de Bruyne vigastatud. Inglane lõi väravaks palli, mille Arsenali väravavaht Bernd Leno oli Phil Fodeni löögist tema ette penaltipunkti juurde tõrjunud.

Arsenalil oli võimalusi viigistamiseks, kuid City värvavaht Ederson tegi avapoolajal kolm suurepärast tõrjet ning teisel poolajal lõid David Luiz ja Pepe soodsast kohast teenitud karistuslöögid väravast mööda.

Arsenali jaoks pikenes masendav seeria nn "suure kuuiku" (Liverpool, Man City, Man United, Chelsea, Tottenham) meeskondade vastu. Nimelt pole sellistest mängudest võitu saavutatud juba 29 mängu järjest. Viimati oldi võidukad just City vastu 2015. aastal.

Guardiola pole aga alates 2016. aastast, mil ta Manuel Pellegrinilt City peatreeneritooli üle võttis, Etihadi staadionil veel Arsenalile punkte pidanud loovutama. Selliseid mänge on olnud viis.

Chelsea - Southampton 3:3

Päeva avamängust Evertoni ja Liverpooli vahel on Delfi täna juba kirjutanud. Oleme oma lugejatele veel võlgu päeva teise tulemuse, Chelsea - Southamptoni 3:3 viigi.

Chelsea läks Timo Werneri 15. ja 28. minuti väravatest 2:0 juhtima ning lasi Southamptoni ründajal Danny Ingsil 43. minutil üle tabamuse tagasi teha. 59. minutil andis Werner väravasöödu Kai Havertzile ning Southampton viigistas teisel üleminutil Taani kaitsja Jannik Vestergaardi väravast. Vestergaard suskas pea vahele karistuslöögi järgsest olukorrast kaugelt peale kõmmutanud Theo Walcotti löögile.

Newcastle - Manchester United 1:4

Kell 22 algas Newcastle Unitedi ja Manchester Unitedi kohtumine, kus Harry Maguire viigistas 23. minutil seisuks 1:1. Juba teisel minutil sepitas õnnetu omavärava Luke Shaw. Seis püsis samasugune veel kuni 86. minutini, mil üksteise järel sahistasid võrku 58. minutil penaltil eksinud Bruno Fernandes, Aaron Wan-Bissaka ja Marcus Rashford.

United pikendas seeriat, mille jooksul on neile sel hooajal igas mängus penalti vilistatud. Fernandesile oli see aga tema Unitedi karjääri esimene penaltieksimus 11 katse jooksul.
1x
00:00