Eesti U-19 alistas viimases voorus Leedu 3:1 ning kirjutas kahe kaotuse kõrvale oma ainsa võidu. Kolme punktiga saavutati Soome (7 punkti) ja Läti (5) järel kolmas koht. Leedul jäi punktiarve avamata.

Koondise peatreener Karel Voolaid jäi tänase mänguga rahule, kuid nentis, et vastaspool seda neile lihtsaks ei teinud: "Leedu tegi platsil väga palju ebasportlikke vigu, kuid mängu lõpus suutsid poisid külma närvi hoida ja võidu ära võtta."

Voolaid lisas, et turniiri tulemused näitasid, et tegu oli väga võrdsete vastastega. "Sportlikus mõttes oli turniir kindlasti väga kasulik. Mina ega ka mängijad ei jää kindlasti rahule kolmanda kohaga, aga võtame siit kaasa arenenud mängupildi, millega olin üldjoontes rahul," märkis ta.

U-17 koondiste turniiril saavutas esikoha täisedu, üheksa punktiga, Soome. Eesti ja Läti kogusid neli punkti. Kuna Eesti ja Läti kõik näitajad olid võrdsed - omavahelise mängu tulemus 0:0, 0:1 kaotus Soomele, 1:0 võit Leedu üle - siis otsustati teine koht anda Lätile, kes teenis kaks kollast kaarti eestlaste kolme vastu. Ka selles vanuseklassis jäi Leedu punktiarve avamata.

Koondise peatreener Lars Hopp ütles pärast tänast võitu Leedu üle, et see oli täielikult teenitud: "Me ootasime sellist võitu kaua aega. Poisid väärisid seda täielikult, sest meie mängupilt on olnud väga hea."

"Ma lepin sellega, et jäime kolmandaks tänu kollastele kaartidele. Peaasi, et astusime sammu edasi - kui enne turniiri oli võistkond tõestanud, et oskab hästi kaitses mängida, siis sellel turniiril suutsime lisaks luua ka palju võimalusi. Nüüd on vaja need võimalused ka väravateks realiseerida, aga olen kindel, et aja jooksul see juhtub. Väga tähtis on, et mängijad teaksid, et võimaluste loomiseks on vaja teha musta tööd ja mul on tunne, et nad mõistavad seda," kiitis treener oma hoolealuseid.