Naistest alustab A-litsentsi poole pürgimist koondises 68 mängu pidanud ja 9 väravat löönud Kaidi Jekimova (FC Levadia), meestest on kursusel 74 korda koondist esindanud Taavi Rähn, 39 mängu pidanud ja 8 väravat löönud Vjatšeslav Zahovaiko (Paide Linnameeskond), 45 matši ja 3 väravat kirja saanud Aivar Anniste, 36 mängu pidanud Risto Kallaste (FC Flora), 9 korda Eestit esindanud Karl Palatu (FC Flora) ja 2 mängu kirja saanud Aivar Priidel (FC Levadia).

Samuti alustavad kursust Jürgen Henn, Aiko Orgla (mõlemad FC Flora), Jan Harend (Saku Sporting), Martin Klasen (Nõmme United), Irfan Ametov (Sillamäe Kalev), Dmitri Skiperski (FC Infonet), Veiko Haan (FC Elva), Andres Koogas (Nõmme Kalju), Martin Teder (FC Otepää) ja Aleksei Tihhomirov (Kohtla-Järve JK Järve).

UEFA A taseme kursuse läbinu saab vajalikke teadmisi ja oskusi nii amatöör- kui tippjalgpallis juhendamisest ning treenimisest, süvendatult teadmisi ja oskusi jalgpallurite ealistest iseärasustest, treeningute planeerimisest ja analüüsist, mängu analüüsist ja võistkonna juhendamisest. Kursuste maht on 123 tundi, mis sisaldab nii teooriat kui ka praktikat. Hindamisele kuuluvad praktiline töö, teoreetilised teadmised jalgpallist, mängu analüüsimine, presentatsioon, psühholoogia, füsioloogia ja spordimeditsiin.