Eestit esindab Serbia pealinnas jalgpallimänedžer Tarmo Lehiste, kelle sõnul tahab Eesti seekord kindlasti vältida eelmise valikgrupi stsenaariumi kaks aastat tagasi, kui kokkulepet ei õnnestunudki saavutada ning MM-i valikmängude kalender pandi lõpuks paika loosiga, kirjutab Eesti Päevaleht.

Esmaspäeval kogunevad koondiste esindajad Itaaliast, Sloveeniast, Põhja-Iirimaalt, Fääri saartelt, Eestist ja võõrustajamaalt Serbiast Belgradis laua taha, et tulla lagedale oma ettepanekutega.

Üht-teist on Lehiste sõnul e-posti teel ka juba välja pakutud, et läbirääkimisi hõlbustada: „Eriti aktiivne on ses suhtes olnud Itaalia, kes on saatnud omad soovid, millal nad tahaksid kellegagi mängida. Sellised ettepanekud on iseenesest toredad, kuid neist on vähe kasu, kui keegi hakkab kokkusaamisel jonnima, et talle miski ei meeldi või ei sobi."

Millal võiks aga Eestit külastada taevasinistes särkides itaallased? Lehiste sõnul oleks ideaalne kohtuda Itaaliaga kohe valiktsükli alguses, septembris: „Siis tulevad nad MM-finaalturniirilt ning on üldteada, et tavaliselt peavad võistkonnad pärast MM-i natuke atra seadma."