Quintieri näol on tegemist 21-aastase loova ründava äärepoolkaitsjaga, kes on mänginud eelnevalt sellistes klubides nagu Pisa Calcio Spa (2008-2009) ja A.C. Montichiari (2009-2011). Sirgunud on ta kuulsas Milano Interis (2003-2007).

Quintieri näitas oma oskusi juba laiemale avalikkusele Aastalõputurniiril, kus lõi kokku neli väravat ning demonstreeris fännidele oma tehnilisust ja võimsat vasakut jalga.

“Ma olen väga õnnelik ja uhke, et sain liituda sellise ambitsioonika projektiga. Ma olen tänulik kogu Nõmme Kalju tehnilisele personalile ja juhatusele, et nad mind usaldavad ja andsid mulle võimaluse mängida Eestis ning tõestada oma kvaliteeti. Ma annan endast kõik, et aidata oma meeskonnakaaslasi ning tagada Kaljule ka edu Euroopa Liigas. Klubi fännid jätsid mulle miniturniiril äärmiselt positiivse mulje ja ma tahan vastata neile samaga. Minu järgmiste aastate prioriteediks on võidud Nõmme Kaljuga,” kommenteeris Eestis jalgpallurikarjääri jätkav Kalju uus pallur Damiano Quintieri.

Kalju loots Igor Prins lisab: “Temaga sai leping sõlmitud, kuna ma usun, et temast võib meile eesoleval hooajal palju kasu olla. Trennis on ta end heast küljest näidanud ning eks eesolev hooaeg näitab, kas hakkame teda paremal või vasakul äärepoolkaitses kasutama.”

Meistriliiga debüüt on võimalik Quintieril teha 10. märtsil, kui võõrustatakse avavoorus Tallinna Levadiat.