"Võitsime liiga ära ning sai vähe koos istutud ja hooaja üle järgi mõeldud. Siis aga tulin koju ja jätkasin treeningutega," rääkis Aksalu, mida ta pärast 25. oktoobril lõppenud klubihooaega teinud on.

"Vahe ja paus ei ole nii pikk olnud, olen end ikka füüsiliselt konditsioonis hoidnud ja siin ka paar trenni koos Floraga teinud," jätkas äsja 31. sünnipäeva tähistanud väravavaht.

Koondise vasakkaitsja Artur Pikk rääkis, et homme minnakse Gruusia vastu kindlasti võitu püüdma. "Ei ole hooaja lõpu järel keeruline keskenduda olnud, siin jäi ainult kolm päeva vahele lihtsalt pärast viimast vooru. Teadsin, et kaks mängu veel ees ja hoidsin end keskendatuna."

"Ka meeskond on homseks valmis, anname endast kõik, et võitu püüda," jätkas klubileiba FC Levadias teeniv mängumees.

Kuidas Aksalu ja Pikk suhtuvad sellesse, et teisipäeval saavad nad ametlikult ära saata Sergei Pareiko karjääri? "Muidugi on eriline tunne, et selline mängija ära saata ja on tore olla temaga viimases mängus koos - kindlasti saame sellest positiivseid emotsioone," rääkis Pikk. Ka Aksalu hoidis sama meelt: "Pikka aega Sergeiga koondises koos olles on tore, et saab see asi ilusa lõpu."