Kodune jalgpallihooaeg saab avavile 1. märtsil, kui Superkarikafinaalis lähevad vastamisi Tallinna FC Flora ja JK Narva Trans. Kaks päeva enne, 28. veebruaril toimub hooaja avamine ja karikavõistluste veerandfinaalide loosimine. Premium liiga avavooru kohtumised peetakse 6., 7. ja 8. märtsil ning viimane voor toimub 7. novembril.

Meeste koondis alustab aastat 26. märtsil, kui A. Le Coq Arenal võõrustatakse Uus-Kaledooniat. Rahvuste liiga alagruppide loosimine toimub 3. märtsil Amsterdamis. Juuni alguses toimub meeste koondiste Balti turniir ja maavõistlus Tamperes Soomega, millega tähistatakse 100 aasta möödumist esimesest omavahelisest kohtumisest, mis ühtlasi oli ka läbi aegade Eesti esimeseks maavõistluseks.

U17 finaalturniir saab avavile 21. mail, kui pall pannakse mängu Tallinnas, Viljandis ja Võrus. Lisaks toimuvad turniiri mängud ka Haapsalus, Rakveres, Tartus ja Otepääl. Finaal, kus selgub selle vanuseklassi Euroopa meister, peetakse 6. juunil, Eesti jalgpalli 111. sünnipäeval, A. Le Coq Arenal.

Naiste koondisel jätkub EM-valiksari, kus võõrsil minnakse vastamisi Sloveenia (10. aprill) ja Hollandiga (14. aprill). Seejärel võõrustatakse suvel Venemaad (5. juuni) ja Türgit (9. juuni) ning valiksari lõpetatakse septembris kohtumistega Kosovo (18. september) ja Sloveenia (22. september) vastu.

Mitu noortekoondist saavad sel aastal oma vanuseklassi valikturniire pidada Eestis: noormeeste U19 koondis läheb 2.-9. septembrini EM-valiksarjas vastamisi Kosovo, Armeenia ja Luksemburgiga, neidude U17 koondis kohtub valiksarjas 28. septembrist kuni 4. oktoobrini Ukraina, Islandi ja Prantsusmaaga.

Noorte jalgpallihooaja lõpetamine toimub sel aastal novembris ning Jalgpalligala traditsiooniliselt detsembrikuus.