Flora ja Paide vaheline matš Paide kunstmuruväljakul algab kell 13.00 nagu ka ülejäänud 36. vooru vastasseisud. Mängust Paide – Flora teeb otseülekande TV14, mida on võimalik jälgida ka aadressil www.kullaauk.ee/meistriliiga.

Paide ja Flora omavahelised kohtumised on tänavu lõppenud kõik Flora võitudega, kuid keskeestlased mäletavad kindlasti mullust 0:0 viiki A. Le Coq Arenal.

Nõmme Kalju, kes hoiab võrdsete punktide juures neljandat kohta Sillamäe Kalevi ees, võõrustab Hiiu staadionil Kohtla-Järve Lootust. Tänavu on Kalju Lootust kolmel korral võitnud ja seda väravate vahega 12:0. Tähtsad punktid on kaalul aga mõlema jaoks, sest Kalju peab eurokoha võimaluste säilitamiseks hoidma selja taga Kalevi, Lootust ähvardab kukkumine Esiliigasse.

Nädal tagasi võõrsil Lootusele 0:2 kaotanud FC Kuressaare tegi oma elu sellega keerulisemaks ja püüab seekordses kodumängus head tulemust Viljandi Tuleviku vastu. Korra on neil see tänavu õnnestunud, kui 1. mail alistati viljandlased 0:2 kaotusseisust 3:2. Nädal tagasi alles viimase minuti väravast Levadiale kaotanud Tulevik püsib aga paremas hoos, kuivõrd saarlased on viimasest kaheksast mängust kaotanud seitse. Kuressaaret ja Lootust lahutab hetkel 1 punkt.

Hõbemedalitel lõpetav FC Levadia võõrustab Maarjamäel kuuenda koha kindlustanud Tartu Tammekat. Tartlased on tänavu Levadiat kahel korral hammustanud, teenides mõlemas kodumängus 0:0 viigi. Võõrsil alistuti 0:2.

Aasta viimases Ida-Virumaa suures derbis kohtub Narva Trans Sillamäe Kaleviga. Meeskonnad olid omavahel vastamisi viimati kevadel, kui 11 päeva jooksul kohtuti kolmel korral. Toona sai Trans 3:1 ja 2:1 võidud ning korra lepiti 2:2 viiki.

Meistriliiga XXXVI voor. Laupäev, 6. november

kell 13.00 Kuressaare linnastaadion (Staadioni 2, Kuressaare)
FC KURESSAARE – VILJANDI JK TULEVIK

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Läheme mängima võidu peale, aga samal ajal ei tohi me ka ära unustada oma väravat."

Mängija Urmas Rajaver: "Kuna meie lõppkoht tabelis sõltub sellest, kuidas me laupäeval Viljandi vastu mängime, siis teame, et kui soovime vähemalt üleminekumängudele pääseda, peame vastastest kindlasti paremad olema."

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Kuressaare vastu saavad mängida need, kes on sisimas valmis võitma ja mängu saatuse otsustab see, kas meil leidub need üksteist mängijat."

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Neeme Neemlaid

kell 13.00 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva)
NARVA JK TRANS – JK SILLAMÄE KALEV

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: "Hoolimata ebaõnnestunud hooajast on mul hea meel, et poisid suudavad ennast siiski veel maksimumi anda. Püüame viimast mängu võita ning minna puhkusele hea tujuga."

Mängija Aleksandr Kulik: "Hooaeg on lõppemas ja Transi eesmärk täidetud. Aga meil on veel šansid neljandaks tulla. Mäng Narvas on printsipiaalne ning loomulikult tahame võita!"

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Sten Klaasen, Rein Pajunurm

kell 13.00 Hiiu staadion (Pidu tn 11, Tallinn)
NÕMME JK KALJU – KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS

JK Kalju abitreener Getulio Aurelio: "Enne viimast mängu Flora vastu me arvestasime, et vajame vähemalt neli punkti kahest viimasest kohtumisest, et olla eurokoha kursil. Pool eesmärgist on täidetud, kuid ei tasu alahinnata Lootust."

Mängija Sergei Terehhov: "Arvan, et mäng Kohtla-Järvega võib olla isegi raskem kui Floraga, sest nende jaoks on see mäng viimane võimalus võidelda püsimajäämise eest. Kalju austab FC Lootust, aga meil on kaalul 4. koht, mis teeb sellest mängust vooru printsipiaalsema vastasseisu. Arvan, et Kalju suudab lõpetada selle hooaja kodus võidukalt. Tulge laupäeval Hiiule ja vaadake viimast Meistriliiga mängu!"

FC Lootuse peatreener Andrei Škaleta: "Ees on viimane ja meie jaoks otsustav voor. Et lahendada kõik küsimused, peame lihtsalt võitma."

Mängija Irfan Ametov: "Väga meeldiv, et mind valiti eelmise vooru sümboolsesse koosseisu. Ees on väga tähtis mäng. Sellest mängust oleneb, mis liigas me mängime järgmisel hooajal."

Peakohtunik: Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Andrei Karhu, Aivar Gutmann

kell 13.00 Maarjamäe staadion (Kose tee 4, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA – TARTU JK TAMMEKA

FC Levadia peatreener Aleksandr Puštov: "Tahame lõpetada hooaja võidukalt ja ilusat jalgpalli näidates."

Mängija Konstantin Nahk: "Laupäevases mängus JK Tammekaga pole enam midagi kaalul, kuid tänase võistkonnaga mängime viimast korda koos ja loomulikult üritame kohtumise võita. Tänan kõiki meie poolehoidjaid toetuse eest 2010. aastal. Meie suur eesmärk jäi küll tänavu saavutamata, kuid uuel hooajal oleme tagasi ning üritame meistritrofee endale võidelda!"

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Hooaja viimast mängu ei taha keegi kaotada."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Marko Leevand, Jaanus Mutli

kell 13.00 Paide kunstmuruväljak (Kooli 1, Paide) - TV-mäng
PAIDE LINNAMEESKOND – TALLINNA FC FLORA

Paide LM peatreener Meelis Rooba: "Hooaja viimane mäng, saame pingevabalt mängida. Loodan, et poisid näitavad Florale, et meid ei tohi alahinnata."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Üritame lõpetada võidukalt ja minna hea tujuga puhkusele."

Mängija Gert Kams: "Saame kätte väljateenitud meistrikarika. Üritame Paide publikule näidata ilusat jalgpalli ja anname endast kõik, et see mäng ja hooaeg väärikalt lõpetada."

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Marger Pormann
Neljas kohtunik: Heigo Paglant

Tabeliseis:
1. Tallinna FC Flora 35 28 4 3 100:31 88
2. Tallinna FC Levadia 35 25 8 2 94:16 83
3. Narva JK Trans 35 22 7 6 65:30 73
4. Nõmme JK Kalju 35 17 8 10 57:42 59
5. JK Sillamäe Kalev 35 18 5 12 78:50 59
6. Tartu JK Tammeka 35 11 7 17 50:60 40
7. Viljandi JK Tulevik 35 8 5 22 31:58 29
8. Paide Linnameeskond 35 6 7 22 29:75 25
9. FC Kuressaare 35 6 3 26 28:91 21
10. Kohtla-Järve FC Lootus 35 6 2 27 22:101 20