JK Kalju peatreener Karel Voolaid: "Tabeliseisu vaadates on näha, et mõlemad meeskonnad vajavad võitu! Seega tuleb kompromissitu lahing. Tahame kaitses kindlalt mängida ja rünnakul gaasi juurde panna!"

Mängija Tõnis Kaukvere: "Esimene omavaheline kohtumine Meistriliigas 2008. aastal lõppes meie 3:0 võiduga. Tahaks Sillamäele meelde tuletada, mis tunne on niimoodi kaotada!"

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: "Kuna meie koosseisus on suured probleemid - kaheksa põhikoosseisu mängijat on vigastatud ja üks on mängukeelu all, siis on raske öölda, mis tuleb edasi... Iga mäng nagu sõda - meie read jäävad aina hõredamaks."

Mängija Aleksandr Tarassenkov: "Mäletame, kuidas kodus saime enda väravasse kaks penaltit ja kaotasime punktid. See oli šokk! Kindlasti ootame uut rasket mängu, aga siiski loodame, et Tallinnas saame positiivseid emotsioone." 

Värske karikavõitja Tallinna FC Levadia võõrustab Maarjamäel Kohtla-Järve FC Lootust. Levadiale alla jäänud Tallinna FC Flora aga sõidab külla FC Kuressaarele. Veel alustavad kell 17.00 Narva JK Trans ja Paide Linnameeskond.

Õhtuses telemängus kell 20.00 saavad kokku Tartu JK Tammeka ning Viljandi JK Tulevik. 7. vooru kohtumises 10. aprillil võitis Tammeka võõrsil 3:0.