Pärast juulikuu esimeses mängus saadud 1:8 kaotust Sillamäe Kalevile Paide tüüri haaranud Rooba taktikepi all alistati FC Kuressaare 3:0 ja viigistati Narva Transiga 1:1 ning Nõmme Kaljuga 0:0.

Hollandist Florasse naasnud Postile piisas kuu edukaima tiitli saamiseks osalemisest vaid kolmes mängus, kuid kõigis neis oli ta ka resultatiivne. Kohe avamängus Kuressaare vastu (6:0) sai ta hakkama kübaratrikiga, nädal hiljem lõi FC Levadiale 2:2 viigivärava ning Tartu Tammekat (6:3) kostitas Post ühe tabamusega.

Esiliigas ei olnud vastast Zaur Tšilingarašvili juhendatavale Tallinna FC Flora II-le, kes tunnistas vaid võite. Parimaks mängijaks osutus Kiviõli Tamme Auto väravakütt Tõnis Starkopf, kes lõi neljas mängus kolm väravat.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.

Meistriliiga eelmiste kuude parimad:
Märts: Martin Reim (Tallinna FC Flora) / Tarmo Neemelo (Tallinna FC Levadia)
Aprill: Marko Kristal (Tartu JK Tammeka) / Andrei Kalimullin (Tallinna FC Levadia)
Mai: Martin Reim (Tallinna FC Flora) / Maksim Bazjukin (Narva JK Trans)
Juuni: Karel Voolaid (Nõmme JK Kalju) / Vitali Leitan (Tallinna FC Levadia)