"Karikas võetakse alguses kaasa Narva, kuid seda ei eksponeerita. Poolajal hindame olukorda vastavalt mängude seisule. Kui Narvas või Sillamäel on 0:0 või üheväravaline vahe, sõidab karikas koos Aivar Pohlakuga kahe linna vahele ja liigub siis sealt sinna, kuhu vaja. Võimekus viia läbi autasustamine on olemas mõlemal staadionil," rääkis Premium liiga tegevjuht Veiko Soo.

Flora peab tiitlivõiduks lootma Transi võidule ning samal ajal ise kindlasti Sillamäe alistama. Kui Narvas jääb tabloole viigitulemus ja Sillamäel Flora võit, peetakse 22. novembril A. Le Coq Arenal lisamäng.

Soo põhjendab, miks just A. Le Coq Arenal, mitte Levadia kodustaadionil Kadriorus või mõnel neutraalsel väljakul: "Kuna novembri lõpus lubab ilmateade juba püsivat lumekatet, siis suudame me vaid seal tagada mängu kaalule vastavad väljakutingimused. Ning ka suurt publikuhuvi arvestades on see parim valik."

Lisamäng peeti Eesti meistriliigas viimati 1994. aastal, kui FC Tevante diskvalifitseerimise järel jäid võrdsetele punktidele FC Flora ja Tallinna Norma. Flora võitis lisamängu 5:2.