Tabeliliider Flora lõi 2:1 võiduvärava neljandal üleminutil, kuigi kohtunik oli mängule juurde lisanud kolm minutit. Karistuslöögi järgsest olukorrast sepistas peaga värava Sander Post.

"Mäng oli tegelikult juba läbi. Lisaajale anti veel lisaaega juurde. Ma ei tea... Kahju lihtsalt!" nentis Rooba, kuid kurjustas ka enda meestega, kes esiteks nii olulisel hetkel trahvikasti äärel vea tegid ja teiseks Posti vabaks jätsid. "Muidugi ei tohi sellist viga teha. Ja ei tohi lasta seda palli sisse lüüa. Kõik oleme kastis ja mees saab vabalt löögile! Seal tuleb ohverdada ennast ja pea vahele panna."

Üldjoontes pidas Rooba täna Paidet Florast paremaks meeskonnaks. "Lõpus olime meie paremad. Meil olid väga head momendid. Täna jäi puhtalt selle taha, et me ei löönud ära. Kaks-kolm head võimalust... Pane sisse need pallid!"

Flora avavärav sündis esimese poolaja teisel üleminutil penaltist, mille tingis Paide kaitsemängija käepall. Vastuväravani jõuti 73. minutil Kaspar Kaldoja karistuslöögist.

"Väga lihtne pennal tundus. Õnneks ei lasknud me ennast sellest morjendada, mängisime edasi ja pidasime kaitses korralikult vastu. Flora hakkas värisema, neil kadus enesekindlus ära ning nad ei saanud enam rahulikult mängida. Panime neil käigud kinni. Rünnakul jäi natuke klassist puudu. Ise peab ära lööma, muidu ei võida mänge. Täna kehtis reegel: kui ise ära ei löö, lüüakse sulle."