"20 aastat tagasi selle peale ei mõelnud, et minust võiks Levadia peatreener saada. See on jalgpalluri ja treeneri elu," rääkis Reim pressikonverentsil. "See on hea väljakutse ja võimalus end treenerina proovile panna."

"Pean aru saama, miks Levadia mäng lõppenud hooajal aeg-ajalt takerdus ja ei tulnud loodetud tulemust ning siis teha parandused ja üritada viia asju paremale tasemele. Ei saa öelda, et kõik halvasti oli. Oli asju nüanssides kinni. See töö seisab kõik ees."

"Mängijate osas ei ole plaan paigas. Neli mängijat lahkuvad," avaldas Levadia spordidirektor Sergei Pareiko. "Joao Morelliga lõpetasime lepingu mõlemapoolselt. Lisaks lahkuvad Erick Moreno, Pavel Marin ja Igor Dudarev. Teistel leping lõppes ja klubi poolt ei olnud mõtet pikendada."

"Oli väga keeruline valida, sest nimesid oli palju," rääkis Pareiko uue peatreeneri valimise protsessist. "Meil oli kolm põhjalikku kandidaati, kellega rääkisime. Martin oli ka nende seas. Martinil on need plussid, mida teistel ei olnud. Ta teab mängijaid ja liigat ning nüansse, mis teistel treeneritel võtaksid rohkem aega. Martin on autoriteet, kes toob lisaks ka uue energia. Arvan, et Martin oli loogiline valik. Oleme õnnelikud selle otsuse üle."

Viimati töötas 48-aastane Reim peatreenerina Eesti jalgpallikoondise eesotsas. 2016. aasta sügisel peatreeneriks nimetatud Reimi ametiaeg kestis veidi alla kolme aasta. Ametist astus ta tagasi tänavu juunis, pärast 0:8 kaotust EM-valikmängus Saksamaale.

Reimi kõrval kaalus Levadia kahe välismaalase kandidatuuri. Läbirääkimisi peeti veel endise Poola koondise abitreeneri Bogdan Zajaci ja hiljutise Ukraina U21 koondise juhendaja Oleksandr Holovko.

Pareiko sõnul langes valik Reimi kasuks, kuna endine Eesti koondise treener tunneb kohalikke olusid ja mängijaid kõige paremini ning saab seetõttu tööprotsessid kiiremini käima.

Reimiga sõlmiti 1+1 aasta pikkune leping. Nagu Pareiko pressikonverentsil naljatamisi tõdes, siis meistritiitli võitmise korral kontraht pikeneb, kuid tenäoliselt pikeneb ka tiitli mittevõitmise korral.

Klubitasandil on Reimi ainsaks töökohaks peatreenerina olnud FC Flora, kus ta juhendas aastatel 2010-2012. Floraga tuli ta kahekordseks Eesti meistriks.

Levadia lõpetas septembris koostöö peatreeneri Aleksandar Rogiciga, hooaja lõpuni võttis kohustused üle seni abitreenerina töötanud Vladimir Vassiljev.