Olukord keskkaitses on veelgi keerulisem, kuna vigastatud on ka Enar Jääger. Seega on kolme keskkaitsjaga mängida armastaval Reimil valikus ainult kolm keskkaitsjat. “Mul on elu lihtsam. Valima ei pea. Magamata ööd ei too midagit kasu,“ tunnistas Reim, et probleemid ei ole temalt und võtnud.

Koosseis koguneb alles täna, kuid senised teated ütlevad, et ülejäänud mehed on kõik mänguvalmis. “Ei ole infot, et keegi oleks välja kukkunud,“ avaldas Reim.

Peatreeneri sõnul on vaja mänguplaanis veidike muudatusi teha, kuna viimased kohtumsied ei ole tulemuste osas rahulolu pakkunud. “Plaane on, kuid plaanidega on nii, et eelmistele tõmbas kriipsu peale Ragnari vigastus. Nüüd tuleb plaanid ringi teha. Täidame kohad olemasolevate mängijatega. Mõistlik ongi lähtuda olemasolevatest meestest,“ lisas ta.

Kui Eestil on praegu kaitsjatega probleeme, siis Reim on lootusrikas, et rünnakul saadakse asjad paremini käima. Selles vallas annab lootust tõik, et mängumehed on viimasel ajal koduklubides väravavõrku sahistanud. Eriti heas hoos on olnud Rauno Sappinen, kes on Hollandi esiliigas löönud kaheksa matšiga viis väravat.

“Loodan, et asi on natuke parem väravate ja väravasöötude näol. Loodame, et see pool tuleb ka koondisele kasuks,“ märkis Reim.

Peatreeneri sõnul tuleb matšile eelnenud päevadel pöörata rõhku nii standardolukordadele kui ka matši algfaasile. Standardolukordi ei ole eestlased suutnud eriti väravateks realiseerida ja mängude algustes lubatakse vastastel liigselt väravaid lüüa.

“Olen sellega palju tegelnud,“ sõnas Reim kohtumiste esimese veerandtunni kohta. “Kokkuvõttes on kõik kinni selles, kuidas mängu alustada. Kuidas vastast survestada? Tähtis on kohe aktiivselt mängus olla. Tuleb olla mängus nii sees, et kõik lahtised olukorrad langevad meie kasuks, mitte vastasele. Seda viimast on liiga palju juhtunud. Neid asju tuleb teada ja meelde tuletada. Mänguplaan tuleb kohtumise alguseks teha selline, et neid juhuseid oleks vähem.“

“Standardolukordi saab paremaks, kui neid saab harjutada. Harjutamiseks jääb loodetavasti aega. Täna alles paljud mängijad saabuvad koduklubide juurest. Homne treening on lihtsam, mis võimaldab standardolukordadest rääkida,“ rääkis Reim teise probleemse olukorra kohta. “Kõik oleneb detailidest. Kui meil on vigastuste tõttu 3-4 uut mängijat väljakul, siis on olukord hoopis teistsugune. Peame lahendama kaitsefaasi probleemid, mis Ragnari ja Karoli puudumisel tekivad. Keegi peab neid asendama. Murekohti on rohkem. Tuleb leida mingi aeg nende paremaks tegemisel.“