"Olin enne mängu mures, sest ei saanud kõige paremini valmistuda – pikk reis ja muud asjaolud. Selle nurga alt olen rõõmus, et tegime nullimängu ja lõime kaks väravat. Paraku oli palju valesööte ja eksimusi, millega rahul ei saa olla. Fidži üllatas oma väga hea organiseeritusega. Eelkõige kaitses," vahendab Reimi sõnu pressikonverentsil Soccernet.

Ta jätkas: "Mängus oli palju häid asju, muidugi oli ka asju, millega ma ei olnud rahul, aga vahetused tulid näiteks sisse päris okeilt. Suutsid meie ründemängu elus hoida. Nüüd on meil aega sellest mängust järeldused ja korrektuurid järgmisteks mängudeks teha."

Eesti koondise väravad lõid avapoolajal Henri Anier ja teisel poolajal Martin Miller. Debüüdi A-koondises tegid algkoosseisu kuulunud Marek Kaljumäe ja Deniss Tjapkin ning vahetusest sekkunud Mark Oliver Roosnupp, Sören Kaldma ja Joseph Saliste.

Okeaania ringreisi järgmine vastane on Vanuatu, kellega kohtutakse 23. novembril kell 14 kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi 23. novembril kell 5).

Viimane matš, Uus-Kaledoonia - Eesti saab avavile 26. novembril kell 17 kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi 26. novembril kell 8).