"Oskan kommenteerida Põhja-Iirimaa mängu ainult Tallinnas peetud kohtumise põhjal. Loodan siiralt, et Eesti suudaks samamoodi rünnaku üles ehitada. Vastaste rünnaku ülesehitus ei olnud Tallinnas üldse loogiline ning tundus kuidagi naljakas. Eesti peab tegema hea mängu, sest võõrsil ei saa põhjaiirlaste vastu kerge olema. Aga taktikalises mõttes ja meisterlikkuses ei ole nad meist kindlasti paremad," lausus Reim Delfile.

"Kui põhjaiirlased tulevad peale hirmsa agressiivsusega ning ajavad mängu jõuliseks, võitluslikuks, siis see on nende trumbiks. Eestlased peavad suutma sellele vastu panna ning palli säilitama."

Delfile teadaolevalt jooksevad õhtul platsile hoolimata vigastustest Andrei Stepanov ning Raio Piiroja. Konstantin Vassiljevi osalemine on lahtine, võimalik, et tema liitub vahetusest. "Vassiljev on rünnakul mängu looja ning temale asendust ei ole. Kui Eesti läheb kahe ründajaga, siis üks neist peaks võtma loovama rolli," arvas Reim.

EMile pääsust Reimi arvates veel vara rääkida, kuid kindlasti võib koondisele tunnustust avaldada. "See, et viimases voorus on veel kõik lahtine, on juba väga positiivne ja näitab, et meeste võõrsil mängimine on hakanud tulemusi tooma."

"Pakun, et Eesti võidab 1:0. See oleks täiesti piisav."