"Ütleme nii, et meie esimene mäng oli tulemuse poolest parem, võimalusi oli rohkem, aga palliga mängus tegime täna sammu edasi. Ründefaasis väga häid käike jäi vähemaks, aga üldine pallitunnetus oli parem kui esimeses mängus. Soome vastu oli palliga mängu pool väga kehv, palju oli valesööte ja -puuteid. Täna oli selles mõttes tunduvalt parem," võrdles Reim tänast matši reedese 2:1 võiduga Soome üle.

"Mängulise poolega olen kindlasti rohkem rahul kui esimeses kohtumises. Ei olnud midagi väga ideaalset, aga tunduvalt parem kui esimene mäng, kus olime tublid ainult kontrates ja momentide realiseerimises. Palju sõltub ka vastasest, Island oli sirgjoonelisem, Soome mängis palju liinide vahele ja seda oli keerulisem kaitsta. Soomlastel oli kindlasti ka rohkem võimalusi kui täna Islandil. Kaitse pool oli selles mõttes ka täna parem."

Eesti hoidis küll tavatult palju palli, kuid seda peamiselt kaitsefaasis - ründajateni jõudsid söödud harva ning ühtegi väga head võimalust meil ei tekkinudki.

"Island oli oma 4-4-2 formatsioonis väga tihedalt plokkides koos ja liikus kompaktselt, kergelt nad liinist välja ei astunud. Seetõttu me täna ei julgenud väga sinna plokkide vahele mängida - liigutasime palli, Island ennast ei avanud ja me ei julgenud mängu tekkivatesse taskutesse viia. Kui viisime palli liini taha, olime üldiselt ebatäpsed," analüüsis Reim, kes rõhutas, et jäi oma hoolealuste palliga mänguga väga rahule.

"Mõned korrad tegid vastased kõrget pressingut, üritasid meid ülevalt kinni panna, aga täna oli meil piisavalt kvaliteeti, et maast sööta ja nendest olukordadest välja tuua. Island oma head pressingut ei teinudki, võib-olla alles päris lõpus, kui me ise rumalaid asju tegema hakkasime. Mõlemad meeskonnad ootasid justkui teise eksimusi."

Eesti konservatiivse pallivaldamise kohta andis Reim märku: parem ise palli vallata, kui seda lihtsalt sihitult ette virutada.

"Ma ei poolda ka seda, kui me ainult ettesöötmise pärast ette söödame, kui seal ei ole head pakkumist või vaba tsooni. Las vastane jookseb ilma pallita. Loomulikult on meil areneda küll äärepoolikute ja äärekaitsjate kohtade väljamängimise osas, aga selle nädalaga, mis sin olime, sai kindlasti mõnigi mängija asjadest paremini aru."

Üldiselt jäi Eesti loots Kataris veedetud nädalaga rahule. Kuigi paljude noormängijate seast ei soovinud ta kedagi nimepidi välja tuua, siis andis ta mõista, et mitmed mehed tõstsid oma aktsiaid.

"Meil on mõned mehed, kes on väga huvitavad. Tegelikult näitasid kõik väga positiivselt oma suhtumist, aga kindlasti on mõnel mängijal rohkem enda kvaliteedis vaja juurde panna kui teisel. Mõned mehed võivad ka valikmängus 23 hulgas olla, nad näitasid, et oskusi on piisavalt. Laager ise oli ka väga hea ja olen rahul, et me ei pidanud ainult mängudele keskenduma ja saime pea iga päev teha kaks trenni - tavaliselt on koondise juures trenni väga vähe, sest peame mõtlema kogu aeg sellele, et mehed oleksid klubist tulles puhanud. Saime liikumisi ja põhimõtteid harjutada, saime anda palju näpunäiteid, kuidas sellisel tasemel mängima peab."