Ja miks ei peakski. Liverpool ei ole niisama klubi, vaid üks tuntumaid jalgpallimeeskondi maailmas üldse. "Viimastel aastatel pole nad Premier League´is küll tiitli eest võidelda suutnud, aga võib arvata, et Jürgen Kloppi saamisega peatreeneriks hakkab saavutuste kõver taas ülespoole liikuma," arvab Poom. "Kevadel mängisid nad juba UEFA Euroopa liiga finaalis. Küll hakkab tõus ka koduses liigas."

Kas Augsburg on mingis mõttes sundseisu, Klavan tuleb hea pakkumise korral ära müüa? Eestlasel on vaid aasta lepingut ja ta on avalikult mõista andnud, et tema suureks unistuseks on mängida Inglismaal. "Tean, et Augsburg on talle uut lepingut pakkunud, aga Klavan pole selle teemaga edasi läinud. Ja eks klubi peab ka majanduslikult mõtlema, kas võtta praegu pakutav summa või jääda aasta pärast kõigest ilma. Klavan on Augsburgi jaoks olnud väga tähtis mängija, algkoosseisu mees ja nad sooviks temaga jätkata, kuid kindlasti teavad nad ka eestlase eelistusi tulevikuks," lahkab Poom olukorda.

Jääb loota, et tehing toimub ning Ragnar Klavan hakkab mängima Liverpool FC ridades. Ja oleks tore, kui Klavan jõuaks samuti 138 Premier League´i mänguni, nagu jõudis Derby County, Sunderlandi ja Londoni Arsenali väravas seisnud Mart Poom.

"Usun, et Klavanil avaneks hea võimalus Liverpooli põhikoosseisus kanda kinnitada. Neil on keskkaitsjatega praegu keeruline seis. Aga mõistagi on suurklubides konkurents karm ning midagi lihtsalt kätte ei tule," teadis Poom omast kogemusest. "Kuid see on suur võimalus ja ainult tuld!"