Intervjuus vaatab koondise särgis 120 mängu kaasa teinud väravavaht tagasi oma karjäärile ning keskendutakse tema Inglismaa-aastatele.

Ootuspäraselt pakkus kõneainet Poomi 1997. aasta debüüt Derby County särgis, kus võideti 3:2 Manchester Unitedit.

"Olin alles meeskonnaga liitunud ja ei teadnud veel kõigi nimesidki. Meie särgimänedžeril polnud isegi minu nimega särki! Ta tormas Manchester Unitedi poodi ja ostis sealt ühe väravavahi särgi, kattis seda veidi musta materjaliga ja kirjutas sinna minu nime. Ma arvan, et see särk on mul kuskil veel alles," meenutas Poom oma debüütmängu ManU-ga.

Samuti tuli intervjuus juttu Poomi legendaarsest väravast just Derby County vastu, kui eestlane Sunderlandi värve kandis.

"See oli tõeliselt hämmastav ja uskumatu! Pärast lõpuvilet aplodeeris kogu publik mulle püsti seistes, see oli tõeliselt suurepärane tunne," rääkis Poom.

Legendaarne väravavaht meenutas, et sundis ennast Inglismaal treeningutel pidevalt tagant, et endale ja teistele tõestada, et väärib Premier League`is mängimist. "Tundsin alati, et pean veelgi tugevamini töötama. Treenerid ütlesid mulle tihti: "Kuule, Poomy, sa ei pea nii tugevalt treenima!". Aga ma ei saanud teisiti, selline on alati olnud minu mentaliteet."

Täispikka intervjuud Poomiga saab lugeda FIFA.com leheküljelt