Küsimusele, milline Jürgensoni esimene mälestus 38-aastasest väravavahist on, vastas äärekaitsja: "Ega varem ei tundnudki, kui koondises kokku saime. Mingit konkreetset mälestust ei ole, aga noore poisina lugesin Sergei Pareiko kohta ajalehest, sealt ta mu ellu tuli," rääkis mängumees lõbusalt.

Kas praegustes koondiselaagrites keskendub Jürgenson eraldi kuidagi ka sellele, et juba kevadisteks mängudeks veelgi tugevamalt peatreener Magnus Pehrssoni plaanidesse mahtuda? "Praegusel hetkel järgmisele aastale veel ei mõtle. Laagrid on meil ka sellised, et keskendume konkreetsetele mängudele. Kui oli Gruusia, siis keskendusime neile ja pärast seda siis juba järgmisele kohtumisele. Koondiselaagris ei mõelda nii pikalt ette - teed igal juhul kõik, et silma jääda."

Kuivõrd teistmoodi on viibida koondises, kui klubihooaeg tegelikult juba läbi on? "Väga vahet ei ole. Flora (Jürgensoni koduklubi - toim.) oleks ka trenne niikuinii vist eilseni teinud. Iga aasta on olnud need kogunemised ja seega ei ole midagi hullu."

Lõpetuseks sai küsitud, kas Jürgensoni tänane pressikonverentsil osalemine tähendab ka tema homset algkoosseisu kuulumist. "See on küsimus härra peatreenerile," vastas äärekaitsja, vihjates siiski laia naeratuse ja kehakeelega sellele, et ta homme tõesti alustab.

Seepeale poetas Sergei Pareiko lõbusalt vahele: "Raha eest võime avaldada!"

Pärast mõningat naerupahvakut lisas Jürgenson veel: "Meie juba koosseisu teame, aga ei saa seda veel avalikustada. Tahaks mängida ja loodan, et mängin ka homme."