"Narva tahtis täna seda võitu lihtsalt rohkem - just tahte pealt nad meid ka üle mängisid. Nende motivatsiooni oli igas liigutuses näha ja meie selle vastu ei saanud. Muidugi suutisd nad ka kaitses väga distsiplineeritult seista," rääkis juhendaja.

Küll ei tahtnud loots pugeda vabanduse taha, justkui mõjutanuks valitseva Eesti jalgpallimeistri mängu äsjased koondisemängud (teisipäeva öösel naasis A-koondisega Sloveeniast kuus Levadia pallurit, kes täna ka algkoosseisu kuulusid - toim.).

"Väsimuse taha kindlasti pugeda ei saa. Kui midagi mõjutas, siis võibolla see, et koondisepausi ajal pole me saanud ehk päris terve tiimiga treenida."

Millega aga siis põhjendada asjaolu, et Trans Levadial suuremaid võimalusi 90 minuti jooksul tekitada ei lasknud? "Nagu öeldud, siis tahe kindlasti oli oluline. Samuti tegime me ise lubamatuid eksimusi - niivõrd palju praaki pole ma ammu näinud."

"Vahetult pärast väravat (Narva lõi võidutabamuse 20. minutil - toim.) suutsime kuni poolaja lõpuni veel momente tekitada. Teine poolaeg tegime küll ründavaid vahetusi, aga oluliselt see midagi ei muutnud," lõpetas Kristal.