Tabeliliider Levadia sai alles kolm päeva tagasi Tartus meistriliiga kuuendalt meeskonnalt 1:2 kaotuse, kuid taastus saadud hoobist kiirelt ning võttis täna A. Le Coq Arenal emotsionaalse võidu, alistades põlisrviaali Flora 2:1. Võiduvärava sepistas 78. minutil Ingemar Teever.

"Pärast Tartu mängu oli mängijad värga keeruline häälestada, kuid mida lähemale kohtumine Floraga tuli, seda lihtsamaks läks. Kõik teavad ju, kellega me mängime ja mida see võistkonnale tähendab. Motiveerimisega ei olnud mingit probleemi," lausus Kristal, kes oma mängijatest kedagi eraldi esile tuua ei tahtnud, vaid kiitis kogu meeskonda.

"Võib-olla esimesed 25 minutit valisin väga ettevaatliku taktika, aga pärast seda läksime juba ülespoole ning teisel poolajal oli agressiivsus juba palju suurem, suutsime palliga kindlamalt mängida ning tänu agressiivsusele ja survele tuli ka võit ära."

Levadia avavärava lõi Rimo Hunt 58. minutil peaga. Kerge vigastusega mänginud Hunt vahetati Artur Rätteli vastu välja 83. minutil.

"Millisel proffimängijal ei oleks alati mingi vigastus? Aga Rimo... See mees on alati valmis mängima, kui ta vähegi jalul seisab," sõnas Kristal.

Kas see siis tähendab, et Hunti tuleks kõige rohkem kiita? "Ei. Teisel poolajal olin ma kõigiga rahul. Rimo tegi oma tavapärast tööd, mida ta alati teeb. Mees minu kõrval (Teever - toim) lõi samuti värava, kiidan siis juba teda ka. Aga teine poolaeg oli puhas meeskonnatöö."

Teever: "Lüüa Flora vastu otsustav värav... Midagi paremat on raske tahta. Võit oleks võinud ainult natuke kindlamalt tulla. See, kas me oleme nüüd meistriliiga soosikud või mitte, jääb teie (pressikonverentsil istunud ajakirjanike - toim) otsustada, aga kõik tingimused esikoha võitmiseks on loodud."