"Tegelikult oli kõik väga lihtne: üks meeskond mängis Euroopa, teine Eesti tasemel," ütles Kristal hakatuseks. "Kvaliteedivahe lõi äärmiselt tugevalt välja. Vastased olid paremad nii individuaalselt kui meeskondlikult. Ja oligi sisuliselt kogu lugu. Edasipääseja sai kahjuks väga konkreetselt juba avamänguga selgeks. Väga karm õppetund."

Küsimusele, kas ettevalmistuses, häälestuses, mängijate- või taktikavalikus läks midai valesti, vastas Levadia loots: "Jah, me võinuks olla agressiivsemad. Jah, ei pidanuks tegema individuaalseid eksimusi, millest tulid sisuliselt kõik väravad. Aga Sparta mängis täpselt nii nagu me teadsime, siin ei olnud mingit üllatust. Alguses suutisime kuidagi vastu pidada, aga värav rippus ju tegelikult kogu aeg õhus."

Otsust jätta puhtad ründajad seekord pingile ja kasutada ees Igor Subbotinit üksinda põhjendas Kristal nii: "Oli teada, et Sparta hakkab niikuinii suruma. Lootsime nende kaitseliini taha Subbotini kiirust kasutada, aga selleks ei antud mitte mingit võimalust. Tõesti, tagantjärele võib oletada, et äkki jäänuks Ingemar Teeverile pall ette paremini püsima, aga tagantjärele tarkused mulle üldiselt ei meeldi."