Kink jäi 69. minutil koos Omar Elhussienyga Kalju väravavahi Vitali Teleši vastu kaks-üks olukorda ning saanud egiptlaselt söödu, otsustas ta peale löömise asemel Telešist mööda triblama hakata. Paraku ebaõnnestunult.

"Ei tea, kas on võimalik paremat võimalust üldse teenida. Elementaarne näide sellest, et kui ise ei löö, karistatakse sind ära. Ei oska öelda, miks niivõrd tugev mängija sellise asja löömata jättis. Ei tea, miks mees, kelle tugevam jalg on vasak, palli parema peale sättima hakkas. Seda peate tema enda käes küsima. Fakt on see, et löömata ta jättis ja karistus oli karm," sõnas Kristal.

Artjom Artjuninile, kes 77. minutil Levadia punase kaardiga vähemusse jättis ja Kaljule penalti kinkis, Kristalil etteheiteid pole. Pigem küsiks ta kohtunik Kristo Tohverilt, kas ta ikka õigele mehele teise kollase kaardi andis.

"Olete te kindlad, et just Artjunin selle penalti tekitas? Vaadake seda olukorda. Pennal küll oli, aga kas just see mees vea tegi?" päris Kristal.

Viis vooru enne lõppu jääb Levadia liidist Florast maha kuue punktiga. Kristal loodab, et konkurent veel hooaja lõpu eel paar korda vääratab. "Kui tänase võidu korral oleks kõik meie endi kätes olnud, siis enam ta seda ei ole. Eks peame hakkama voor voorult vaatama, kuidas Flora mängib. Loodame, et selle seisu hoidmine tekitab neile piisavalt pingeid."