"Väga tähtis, et Iirimaa suudaks kvalifitseeruda Euroopa meistrivõistlustele. Mängijad vajavad uut innustavat jõudu, mis võimaldaks end näidata ning teenida paremaid lepinguid. Selge, et mõnele Iirimaa koondise mängijale on 2012. aasta EM viimane võimalus suurturniirile pääseda," rääkis Tardelli meediale antud pressikonverentsil.

"Kui saime teada loosimise tulemused, siis olime väga rõõmsad - vastaseks tuli ju Eesti! Aga tean, et eestlased mõtlevad meie suhtes samamoodi. Me ei ole favoriidid. Võimalused on 50-50. Kui mõtleksime, et oleme favoriidid, siis oleks see väga ohtlik," üritas kunagine Itaalia koondise poolkaitsja (81 mängu) ja 1982. aasta maailmameister hoida tasakaalukat joont.

"Nähes telerist Robbie Keane viimatist mängu MLS liigas, tundus ta värskena. See on meile hea, et Keane tunneb end hästi, kuna mitme teiste ründajaga on probleeme (Shane Long, Leon Best, Kevin
Doyle). Lisaks on Robbie kogemustega kapten ning ta teab, mida tähendab oluliste mängude vastutusekoorem. Tema on suuteline häälestada kogu meeskonna," hindas Tardelli tähtründaja rolli väga oluliseks.