Hiberniansi mõlemad väravad sündisid teisel poolajal standardolukordadest - esmalt suunas brasiillane Jorginho peaga sihile karistuslöögi ja seejärel külaliste kaitsja Aleksandr Volodin oma väravasse vastaste nurgalööki.

"Mõistagi on äärmiselt kurb just sellistest väravatest kaotada," tõdes FCI mullu esmakordselt Eesti meistriks tüürinud Aleksandr Puštov. Endise nimega Infonetti on trahvilöökidest varemgi korduvalt kollitatud. "See on meie suur murekoht. Oleme karistada saanud ka koduliigas. Meil ei ole lihtsalt piisavalt pikki ja õhus võimsaid mängijaid. Teadsime, et ka Hibernians on nendes olukordades ohtlik. Harjutasime ja valmistusime, aga... Tuleb edasi töötada selle probleemi kallal, muu ei aita."

„Vastane on jõukohane"

Kui kaks saatuslikku hetke välja arvata, ei näinud Puštov kriitikaks põhjust. „Olime mänguks hästi valmis, tekitasime kohe ohtlikke olukordi, saime isegi penalti. Paraku jäi võõrsil värav löömata, ja sellest on muidugi kahju. Aga mul ei ole meeskonnale etteheiteid. Taheti, võideldi, peeti mänguplaanist korralikult kinni."

FCI peatreener ei hakanud otsima vabandusi Malta kuumast kliimast, märkides hoopis, et ka Hiberniansil oli füüsiliselt raske, sest neil hooaeg ju ei käi. Nädala pärast peetava kordusmängu eel on Puštov lootusrikas: „0:2 on muidugi keeruline seis, aga nägime, et vastane on jõukohane. Tuleme koju tagasi, rahuneme ja võitleme edasi. Minu usk igatahes ei ole kadunud."

Samuti loodab ta, et vigastuse tõttu välja vahetatud keskkaitsja Roman Nesterovski on peagi taas lahinguvalmis. „Ta sai küünarnukiga tugeva hoobi vastu nina. Imelik, et kohtunik seda varem ei näinud ja mängul jätkuda lasi. Tohtrid tegelevad temaga, aga ilmselt pole olukord liiga tõsine. Usutavasti saab ta Tallinnas meid uuesti aidata."